tag:blogger.com,1999:blog-3190723126841193664.post8230821623155711896..comments2023-10-26T11:18:22.175+02:00Comments on Van Zweedse bodem: OvervloedHelenahttp://www.blogger.com/profile/08898900671650733906noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3190723126841193664.post-22678634784667236212012-09-29T20:56:42.970+02:002012-09-29T20:56:42.970+02:00Ik heb ooit een recept voor bietenstamppot gehaald...Ik heb ooit een recept voor bietenstamppot gehaald uit het Volkskrant magazine, en een beetje aangepast. In het kort: aardappels koken in water met bouillonblokje, vocht opvangen voor puree, puree van maken dus. Uitje fruiten en blokjes gare biet erbij, als het warm is door de puree. Er zat een frambozen-jus bij, met frambozenazijn. Had ik niet in huis, heb een paar diepvries frambozen genomen en zelf een frambozen-jus in elkaar geknutseld. Ik vond het een verrassende en erg lekkere combi!Groener Levenhttps://www.blogger.com/profile/01972008884034905155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3190723126841193664.post-41494309677395109562012-09-25T21:33:30.635+02:002012-09-25T21:33:30.635+02:00Oh, haha!! Tja, dan is een beetje variatie wel fij...Oh, haha!! Tja, dan is een beetje variatie wel fijn!Jolandahttps://www.blogger.com/profile/15963894035355329424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3190723126841193664.post-85149755658842417172012-09-25T20:57:34.417+02:002012-09-25T20:57:34.417+02:00Wow wat een rijkdom. Geniet ervan!Wow wat een rijkdom. Geniet ervan!Vlierbloesemhttps://www.blogger.com/profile/14665249215174107076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3190723126841193664.post-8542542290379276802012-09-25T19:41:18.996+02:002012-09-25T19:41:18.996+02:00Ik bedoel bietjes inmaken volgens het recept van H...Ik bedoel bietjes inmaken volgens het recept van HomeMade dan. Helenahttps://www.blogger.com/profile/08898900671650733906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3190723126841193664.post-49028670783996952222012-09-25T19:39:33.469+02:002012-09-25T19:39:33.469+02:00Dit recept lijkt me wel wat en zeker fijn dat het ...Dit recept lijkt me wel wat en zeker fijn dat het snel klaar is. Bedankt voor je recept Muriel.Helenahttps://www.blogger.com/profile/08898900671650733906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3190723126841193664.post-76821387261454713562012-09-25T19:38:19.273+02:002012-09-25T19:38:19.273+02:00Ja, deze ga ik ook proberen. Ik denk dat iedereen ...Ja, deze ga ik ook proberen. Ik denk dat iedereen hier dit wel lust. Bedankt!Helenahttps://www.blogger.com/profile/08898900671650733906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3190723126841193664.post-77491403220083602332012-09-25T19:37:19.693+02:002012-09-25T19:37:19.693+02:00Ik heb nu al voor 8 maaltjes gekookte bieten ingev...Ik heb nu al voor 8 maaltjes gekookte bieten ingevroren en er zijn nog heeeel veeeel bieten over.Helenahttps://www.blogger.com/profile/08898900671650733906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3190723126841193664.post-1278165602639452602012-09-25T19:23:02.519+02:002012-09-25T19:23:02.519+02:00Mijn favoriete recept kreeg ik bij de Odin-groente...Mijn favoriete recept kreeg ik bij de Odin-groentetas:<br />Bietjes koken en in blokjes snijden. Twee teentjes knoflook fijn hakken en bakken in een beetje olie. Bietjes erbij, en dan een pakje fetakaas erover kruimelen. Serveren met rijst. Snel en lekker!Muriƫlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3190723126841193664.post-66522356761682629202012-09-25T18:52:23.837+02:002012-09-25T18:52:23.837+02:00Ik maakte ooit een stamppot bietjes. Bietjes koken...Ik maakte ooit een stamppot bietjes. Bietjes koken en in blokjes door de aardappelen. Spekje erdoor en zelfs manlief at er heerlijk van. Terwijl hij nooit van bietjes hield ; ))Trudyhttps://www.blogger.com/profile/14202186831330116195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3190723126841193664.post-84638715837286740822012-09-25T16:05:32.310+02:002012-09-25T16:05:32.310+02:00Zag het boek laatst in de bieb staan. Ga het toch ...Zag het boek laatst in de bieb staan. Ga het toch maar eens proberen dan. Bedankt!Helenahttps://www.blogger.com/profile/08898900671650733906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3190723126841193664.post-90226202885167170782012-09-25T13:43:29.313+02:002012-09-25T13:43:29.313+02:00Oh, lekker bietjes! Ik verwerk ze altijd gewoon to...Oh, lekker bietjes! Ik verwerk ze altijd gewoon tot maaltjes gekookte bietjes in de vriezer. Koken, raspen en dan in de juiste porties de vriezer in. Gekookte bieten laten zich prima opwarmen.Jolandahttps://www.blogger.com/profile/15963894035355329424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3190723126841193664.post-65268406837965941432012-09-25T13:02:12.230+02:002012-09-25T13:02:12.230+02:00Tja je houdt niet van inmaken, ik ook niet zo, maa...Tja je houdt niet van inmaken, ik ook niet zo, maar voor sommie eenvoudige dingen maak ik graag een uitzondering omdat het zoooo lekker is.<br />Bieten heb ik vorig jaar ingemaat volgens het recept voor rode biet appelsalade an yvette van boven, homemade! Superlekker en snel en niet lastig, kind kan de was doen. Komkommers en courgette maak ik ook in in zoetzuur, ook altijd succes.<br />DoriekeAnonymousnoreply@blogger.com