Pagina's

vrijdag 14 oktober 2011

In de maak


Op de pennen, of eigenlijk pen bij de rondbreinaald, staat een paar longies voor nieuwe spruit. Ook ligt er een dikke col/ sjaal/ omslagdoek te wachten op een paar houten knopen. In het bos is al een geschikte tak gevonden. Nu nog tijd maken voor zagen, schuren en boren.
Ook is er een broek voor grote piraat in de maak. Dat valt nog niet mee, maar we komen er wel!
Geduldig ligt alles te wachten tot het weer, weer omslaat. Nu de zon schijnt zijn er buiten belangerijkere klussen, zoals planten vorstvrij zetten, oogsten, bladeren naar de composthoop, stallen uitmesten en hout stapelen. Dus snel weg bij de computer en buiten aan de slag.
Allemaal een fijn weekend!

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleur zie ik daar, is dat de col? (groen met blauw). Mag ik weten welke wol dat is, vind 'm errug mooi!
  Die collen zijn verslavend, ik maak nu al mijn tweede, van tweedwol. Houten knopen zelf maken, leuk! Succes, ook met de buitenklusjes. En nog bedankt voor je laarzentip ;-)
  Goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zohee, creatief! ahaa, de wol wordt gebruikt! (jouw vacht ligt hier smachtend naar me te lonken.... maar ja, eerst moet er nog even flink van het mooie weer worden genoten, dat snap je. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk groen/blauw breiwerk! Is het niet heerlijk om zo lekker actief bezig te zijn? Kunnen wij hier thuis wel van genieten hoor ;o)

  Ik wens ook jou nog graag een fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen