Pagina's

zaterdag 23 november 2013

Achter de heg schijnt de zon

Terwijl achter de heg de zon schijnt, zitten madammeke en ik gewoon binnen. Op de bank. Madammeke zit ziek te wezen en ik freubel een kruikzak van een gekrompen wollen trui. Nogmaals sorry Lief! Het was niet de bedoeling om je lievelingstrui tig maten te verkleinen.
Naast snotneus afvegen met een kamille aftreksel, salie-diksap- ijsjes eten, uitjes snijden voor naast bed, zout water druppelen in een mini neusje en venkel thee drinken staat er niet veel op het programma. Oeps, kusjes geven en de eeuwige was, bijna vergeten.

8 opmerkingen:

 1. Ach beterschap, en als zo'n zelfgemaakte kruikenzak daarbij helpt dan moet manlief maar een andere lievelingstrui kiezen, toch ;)
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap, en die zelfgemaakte kruikenzak is super, en manlief tja... Die moet maar een andere lievelingstrui gaan uitkiezen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O jee, waterige oogjes en een pips hoofd, die is inderdaad niet fit. Lekker vertroetelen en een nieuwe trui breien voor je man als de was klaar is. (als je nog tijd over hebt hè ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. beterschap voor het kleintje en wat een prachtige foto van de heg. ga straks ook de was buiten hangen. misschien dat we hier dan ook zon krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ach gossie, zielig zieke kleintjes altijd. Lekker bij mammie hangen is dan zo heerlijk en wat ze (hier iig) altijd graag willen :-). Beterschap hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beterschap niks an. Wil jij je verkoudheid/griep drankjes/druppeltjes recepten met ons delen? Ooit mocht je tijd hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het klonkt lekker vertroetelend.... Mmmm, ssssst.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beterschap en de kruike zak word vast een lievelingszak

  BeantwoordenVerwijderen