Pagina's

donderdag 20 februari 2014

Overstappen en vlaggetjes gekte

Een tijdje verschenen er geen berichtjes van mij op het WWW. Vanaf half november, Sint Maarten om precies te zijn, tot begin februari zijn een beetje gekke maanden voor ons gezin. Feestjes, heel veel feestjes. Ik en de kinderen verjaren in deze tijd, de feestdagen, verjaardagen van familie die ver weg wonen en dan natuurlijk nog het dagelijkse huishouden, de voetbal, mini boerderie en de nodige griepjes. De dagen zijn zo gevuld. Daarbij kwam ook nog dat we overstapten van internet provider. Hoe moeilijk kan dat zijn? Om jullie een flauw welles-nietes verhaal te besparen, hier de verkorte versie; bijna de hele maand januari geen internet. Heel onhandig, aangezien er tegenwoordig gecommuniceerd wordt via dit medium over school, sportclub of weet ik veel wat. Gelukkig zit er ook een pluspunt aan het verhaal. Wat een rust en wat een leegte! Mijn naaimachine kwam tevoorschijn, er werd een elle lange vlaggetjeslijn geproduceerd, hier en daar geklust, boeken gelezen, handige dingetjes gefreubeld en heel veel gestaard naar het vuur.
Eerlijk is eerlijk, fijn om weer overal rond te kunnen neuzen en op de hoogte te zijn van school en sportclub zaken. Bereid jullie maar voor op talloze klus, freubel en houtkachel stukjes. Ik heb een hele voorraad.

7 opmerkingen:

 1. Leuk om je weer terug te zien. Gezellig al die vlaggetjes. En staren in het vuur kan ook best goede inzichten opleveren. Ik ben benieuwd naar je komende blogposts!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je weer terug bent! Geen internet is onpraktisch tegenwoordig inderdaad, maar je voelt je vaak veel vrijer. Ervaren wij tijdens vakanties ook altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik ga ook maar eens een einde breien aan mijn evenlekkerzittenkwartiertje. En wat nuttigs doen. Leuk je weer te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh gezellig ik kom ook mee lezen hoor! En je vlaggetjes zijn leuk geworden !
  groetjes van Indy (nieuwe blogster)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben ik blij voor mijzelf dat jij er weer bent! :-)

  BeantwoordenVerwijderen