Pagina's

dinsdag 3 februari 2015

Zoals altijd, maar toch een beetje anders

Eindelijk, eindelijk, kreeg ik mijn nieuwe (nu dus gerepareerde) computer terug. Rekeningen werden betaald, blogjes gelezen, spullen besteld, bieb boeken gereserveerd, mailtjes verstuurd naar vriendinnetjes in het buitenland en niet te vergeten mijn eigen blog. Miste ik mijn blog? Ja en nee. Ja, omdat ik zoveel leuke mensen heb leren kennen door dit medium en ik die mensen eigenlijk toch een beetje miste. Verder is het natuurlijk geweldig dat er ├╝berhaupt mensen zijn die mijn gezwam en foto spam waarderen over een simpel iets als een houtkachel, knutsels of de waslijn.
Dan is er nog de 'nee'. Bloggen kost, hoe je het ook went of keert, gewoon tijd. Tijd die ik in dit geval bestede aan dingen die ik al langer wilde doen. Ik zocht een aantal dingen tot de bodem uit, reorganiseerde ons huis (echt waar) en sloeg als een idioot aan het breien. Resultaat twee babydekentjes (niet voor ons zelf hoor), een kol, een bijna opgeruimd huis en grootse plannen voor dit jaar.

Wees gerust, veel is nog zoals altijd. Bouillon en thee op het vuur, was voor de kachel, dezelfde man en drie kinderen, pony, kat en kippen bij de vleet en heel veel zin om weer te bloggen.


Nog even over het opgeruimde huis, alles met mate, mooie stokken moeten natuurlijk gewoon binnen ;-)

6 opmerkingen:

 1. mooie dekentje en ja een opgeruimd huis heerlijk toch !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je wel gemist hoor! Blij dat je weer wil bloggen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. was even bang dat je ging schrijven dat je ging stoppen... maar nee gelukkig... je blijft bloggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, daar ben je weer. leuk!! En ik ken het, wel bloggen, niet bloggen.... Maar het blijft toch leuk!
  Groet Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je merkt het meteen...een paar dagen geen pc en je krijgt ineens heel veel gedaan!!
  Maar toch, bloggen blijft leuk!!

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig je blijft! Het zijn juist die allerdaagse plaatjes, van kachel, soep en wasgoed, die het mooi maken. En ja, zonder pc komen er ineens heel andere dingen uit je handen. Lief, die dekentjes.

  BeantwoordenVerwijderen