Pagina's

woensdag 4 maart 2015

5 & 1

En dat is 5, de laatste en dan zijn we allemaal aan de beurt geweest. Een uur geleden voelde oudste zoon zich opeens heel beroerd. Dan hebben we het ook maar gehad met die rot griep.  Omdat de man er de hele week niet is,het opeens hagelde en de puf bij mij op was reed ik de kruiwagen met hout maar naar binnen. Zo, we kunnen weer een dagje verder. En passant bereide ons liefje een maaltijd in haar keukentje met tuinzaden. Waar ze die nu weer vandaan heeft gehaald? Net als die bolletjes wol die ze samen met de mauw door de kamer heeft gespannen?! Hoera, is er tenminste 1 weer haar oude zelf.

6 opmerkingen:

 1. Pfff, ik heb met je te doen! Gelukkig heb je hout genoeg op voorraad, dus hoef je het niet koud te hebben;-) Beterschap!
  Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh sorry! Moet een beetje grinniken.. Om de herkenning! ;o)

  Snel opknappen allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leedvermaak? Sorry, ik moest ernstig grinniken om zo veel herkenning.
  Hoop dat je nog effe vooruit kan met je houtjes! Hopelijk is de man weer gauw terug. Toch wel makkelijk met zijn tweeën...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh jee! Beterschap, hopelijk doet het zonnetje jullie goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Poeh, dat zal allemaal niet meevallen. Maar het is gelukkig wel de laatste in de rij die die griep nog kon krijgen. Sterkte en beterschap!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat breng je de chaos van een zieke familie treffend in beeld.
  Oef, ik herinner me zulke dagen goed zeg. Pittig is dat.
  Ik ging dan eindeloos naast bedjes zitten spinnen, kwam ik daar ook nog eens toe. Of streek zelfs de thee- en zakdoeken....tsss....
  Vanaf nu kan het alleen maar berg-op!! Sterkte, Madelief.

  BeantwoordenVerwijderen