Pagina's

donderdag 2 april 2015

Orde

"Mam, waar is mijn oplader.  Mam, waar zijn mijn oortjes. Mam , iemand heeft mijn oplader  in gebruik." Bladieblaaaaaa.
De problemen van een hedendaags gezin , gaap. Al eerder deed ik pogingen om een beetje orde in de oplader en oortjes chaos te creëren.  Speciaal laatje, bakjes, stickers met namen, niet erg succesvol allemaal. Ik heb zo nu en dan de neiging om alles in de Kliko te gooien. Zeker als we weg zijn geweest en alles in een tas bij elkaar heeft gezeten. Om ter plekke aan te horen dat x of y  echt niet in de tas zit, grabbel,grabbel.
Maar ik laat mij natuurlijk niet zomaar uit het veld slaan. Poging 101 voor orde in de chaos. Iedereen krijgt zijn eigen persoonlijke tasje waarin twee opladers en een paar oordopjes kunnen. De tasjes liggen in het laatje en als we weg gaan kunnen de tasjes, hop in de tas. Ze winnen niet de schoonheidsprijs, maar zijn met liefde (en een beetje gevloek bij de knoopsgaten) gemaakt.

5 opmerkingen:

 1. ha ha ha ik vind het een goed idee, laat je het weten als dit de beste uitvinding is ?????? dan waag ik me er ook aan . zo herkenbaar :))))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk is dit de oplossing dan! Zag op pinterest zoiets handigs, een stekkerdoos in een grotere houten bak en daarin zaten alle opladers geprikt. Dus om dingen op te laden moest alles in die bak zeg maar.... Wij zijn die rotdingen ook altijd kwijt O.o

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha! Die knoopsgaten zijn herkenbaar!

  Hoop dat het gaat werken voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leuk idee, herkenbaar ik ben meestal ook die dingen wel zoek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen