Pagina's

zondag 4 oktober 2015

Zondag deel twee

Nog steeds geen normaal internet en dan is de dekking thuis ook nog eens slecht. Vandaar zondag deel twee. Tja, wat ga je in het weekend doen als er geen verplichtingen zijn? Raar hoor, helemaal leeg. Geen vriendjes, geen familie, geen sport en tot grote hilariteit gaat hier echt alles dicht zaterdagmiddag tussen twee en drie. Op de grote supermarkt na dan, in de grote stad 30 km verder. Ook de winkels in de stad zijn om 3 uur echt potdicht. Ik vraag me wel af wat de Zweden allemaal in het weekend doen, want buiten komen we ze ook niet tegen. Oja, er zijn gewoon weinig mensen= bijna niemand zien. Raar, even wennen voor de jongens, gelukkig hebben we de hele Harry Potter reeks op DVD. Nee, we hebben ook geen TV. 
Ik denk dat we nog even blijven.

3 opmerkingen:

 1. Zou zeker blijven!
  Viel me van de zomer al op in Noorwegen, op zondag zijn alle winkels dicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt heerlijk ;)
  Hier mag je op zondag geen krabben vissen. Er is één winkel open voor de toeristen. Maar die zijn nu ook weer weg. Gelukkig is er genoeg te ontdekken en te doen zo te zien. Lekker nostalgisch wel.
  Toch is internet wel fijn om te hebben. We hebben ook vier weken zonder gezeten en achteraf heb ik niet het idee iets te hebben gemist maar het is wel super handig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. we hébben helemaal geen winkels in de buurt ;o) en geen tv. Wel fijne films, stapels boeken en bos en zee. Da's heel fijn. En internet is idd erg handig!

  BeantwoordenVerwijderen