Pagina's

vrijdag 25 november 2016

Nieuw jasje.

Al jaren werk ik met dezelfde lay-out voor mijn blog. Vast hopeloos ouderwets, maar de simpele formgeving past bij mij. Nu heeft blogger mij te kennen gegeven, met de invoer van de nieuwe blogger tamplate, dat het beter is dat ik naar een nieuwere blablabla overga. Ojee, gedoe. Mag ik in huis graag met de meubels slepen, hier op dit stukje WWW hou ik het graag hetzelfde.  Tijd om mijn blog eens onder de loep te nemen. De conclusie van de man (hij schijnt daar verstand van te hebben). is rommelig, ongeorganiseerd, niet efficiënt en er mag weleens opgeschoond (?!) worden.  Ik probeer nog een beetje voor mijzelf te pleiten en roep dan dingen als, dat het een hobby is en geen moetje enz. Ben alleen bang dat het niet veel helpt, er moet een bezem door en een nieuw jasje gezocht. Dusssss, mochten jullie mij even kwijt zijn.... 

Helena

9 opmerkingen:

 1. Wat is er mis met chaotisch en ongestructureerd 😉
  Succes met de grote opschoning!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahahha! lief van je man dat hij je graag feedback geeft... ben benieuwd wat je er van gaat maken... en vooral je eigen stijl aanhouden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Helena, ouder worden is voor een vrouw ook moeilijk. En jij geniet nu eenmaal 3 jaar langer van je 38te levensjaar. Niks mis mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het best netjes en overzichtelijk. En lekker nostalgisch met die oude foto's. Ik weet het nog goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd eng spannend om te veranderen, maar het kan ook meevallen. Succes ermee. Groetjes El

  BeantwoordenVerwijderen