Pagina's

donderdag 11 april 2013

Hekje hier, hekje daar

Het is zover, we zijn omringd door hekjes. In het tuincentrum annex bouwmarkt kwam ik al gauw tot de conclusie dat een hekje plaatsen een fortuin zou gaan kosten. Zeker een hekwerk van 40 meter met 6 doorgangen. Uiteindelijk werd het een schapenhek voor de voorkant en zijkant van het huis. De palen komen her en der van het erf en de hekjes zijn gemaakt door de man van pallets die we nog hadden liggen. Ik ben super trots op zijn hekjes.
Aan de achterkant van het huis gaat ook nog een stuk afgezet worden met gevlochten wilgentenen (ben ik mee bezig) en gaas dat we nog hebben. Nog een hele klus.

Verder is vorige week de houtstalling nog uitgebreid en gevuld met gekloofd hout. Fijn dat de man een weekje vrij had,volgend jaar zitten we er dus weer warmpjes bij.
kloofmachine in actie

Wat was het een geweldig weer vorige week. Lekker buitenspelen. Klein en groot.

En nu zitten we weer binnen.....beetje in een dip...wachtend tot we weer buiten kunnen spelen.

9 opmerkingen:

 1. Heerlijke foto's en een prachtig hekje :)
  Was even een tegenvaller vandaag, die regen zeg. Maar overmorgen wordt het goed weer toch? Prachtig ook al die spelende kindertjes overal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We kijken trouwens om de haverklap in 'Terug naar de bron' om te kijken hoe we scharnieren en sluitingen kunnen maken. We zijn dus heeeel blij met het boek. Flip is van plan om zelf een kas en schuurtje te bouwen. Je kunt in het boek zoveel terugvinden over traditionele bouw (lees; bouwen zonder steeds naar de bouwmarkt te hoeven).

   Verwijderen
  2. das leuk om te lezen! :)

   Verwijderen
 2. Helena dit is echt prachtig! Dat schapenhekje met die eigengemaakte sluiting vind ik fantastisch bedacht en wat ziet het er goed uit man. En die was heerlijk.. Jammer dat het nu zo grijs is..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook nog eens heel pittoresk zo! Veel leuker dan zo'n schutting van de bouwmarkt. Ik ga dit aan mijn man laten zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke leuk geworden! En nog leuker dat het is gemaakt met spullen die jullie al hadden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stiekem wat jaloers op je prachtige plekje. Met hier op 3 hoog achter is het toch net wat minder. Maar er wordt aan gewerkt. tijdelijk huisje, gaan we even maar van uit.

  Maar wat een leuke hekjes. Veel beter dan al die voorgetimmerde dingen.

  BeantwoordenVerwijderen