Pagina's

donderdag 9 mei 2013

Bloemetjes

Bloemenmeisje
Boterbloem, hondsdraf, paardenbloem, judaspenning fluitekruid, viooltjes en vergeet-mijn-nietje. 
Mmm, lekker vindt Ibeltje.
Helaas hangt aan ons kleurige uitzicht wel een prijskaartje. Er worden heel veel bestrijdingsmiddelen gebruikt voor een tulpenbol. Gelukkig zijn er alternatieven, bijvoorbeeld Ecobulbs of Naturalbulbs.
Vooruit, nog een puur natuur bloemen plaatje om leuk af te sluiten.


4 opmerkingen:

 1. Ik las dat vandaag ook toevallig, dat de tulpenbollen een chemisch jasje krijgen voordat ze verpakt worden. En dat bijen hier dus aan dood gaan, grrr..... Voor mij dus ook alleen nog maar eco-bollen.
  Mooi bloemen-meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat bloempje tussen de bloemen! En ja die bollen velden, ze zien er zo mooi uit, maar zo zonde dat er zo veel bestrijdingsmiddelen gebruikt moeten worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij mijn volkstuin werd er gevraagd of ik niet moest spuiten, omdat er zoveel onkruid staat. Ik wil daar nou net geen chemische rotzooi hebben. En mooie bloemetjes voor bijen. zonder chemische jasjes, maar zelf gekweekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aw, lieve fotootjes. Behalve die gifsproei. Buurvrouw vroeg me wel eens om te gaan aardappels en uien lezen, maar als je ziet wat daar per week aan rotzooi overheen gaat, over de groenten dan brrrr! Hiep hoera voor natuurlijke bloemetjes. Mensen en plantjes!

  BeantwoordenVerwijderen