Pagina's

zaterdag 18 mei 2013

We zijn het MEGA zat!

Vandaag een manifestatie tegen megastallen in Amsterdam. Heel belangrijk! Wat nog belangrijker is dat iedereen zijn ogen opent voor dit wangedrag.  Ik kan natuurlijk gaan knippen en plakken, maar hier vind je een kei goed stuk waarom er geen megastallen zouden moeten zijn. Lees het eens, alsje(tu)blieft!!!! Niet alleen voor de miljoenen dieren die geen dier mogen zijn, maar ook voor je eigen gezondheid  en die van alle andere mensen op deze planeet. Zou je graag eens een goede daad willen verrichten? Dit is je kans, je krijgt hem zo in je schoot geworpen, LEZEN , denk eens diep na, kijk jezelf aan in de spiegel en DOE IETS!! Denk niet het komt wel goed, wat maakt het uit wat ik doe, het is zoals het is of het zal mijn tijd wel duren. Hou op met dat slappe gedoe en kom in actie. Anders vlees, minder vlees of geen vlees. Kijk wat bij je past, maar doe iets! Maak het verschil!3 opmerkingen:

  1. het is weer zon voorbeeld van alles moet groter zonder te kijken naar de gevolgen op lange termijn, ik ben het al lang zat ,ik wil weer kleiner en minimaler, ik wil weer groente zonder alle vergif en plastic, ik wil weer minder werken en minder uitgeven, ik wil weer kleiner wonen met minder spullen, ik wil geen vlees van opgehokte en vetgemeste beesten ,ik wil niet de laatste gadgets en op vakantie moeten,omdat ik anders niet mee kan praten met mijn collegas, als ik op mijn werk vertel hoe ik leef kijken mensen mij meewarig aan,want zo kun je toch nooit gelukkig zijn, nou ik wel en zeker nu ik bijna 2 maanden thuisgezeten heb omdat ik overspannen was, de werkdruk op mijn werkt word steeds groter ,want we moeten steeds meer met minder mensen want er moet winst gemaakt worden en wie daar niet in mee kan nou dan neem je toch ontslag, dat is de mentaliteit van het bedrijf waar ik werk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lijkt me niet fijn om in zo'n bedrijf te werken. Overspannen door werk, dat kan niet de bedoeling van het leven zijn.Ik hoop dat je plannen lukken.

      Verwijderen