Pagina's

zaterdag 15 juni 2013

In de keuken

Multifunctionele keuken. Speelplek, tuinkas, dierenverblijf (kuikens onder de rode lamp), kruiden droog plek, wasdroger, hengelwerkplaats.
Zo nu en dan wordt er ook nog gekookt. Bijna 1 kg rucola uit de tuin wordt 6 potten pesto.
Noodlesoep met groenten uit de tuin (mosterdblad, peultjes en prei) en ei van de kipjes. Het was vechten om de eerste peultjes.
Bouillon van fijn gemalen gedroogde lavas bladeren. Lekker met een beetje fijn geknipte verse bieslook.
Een heerlijke plek, onze keuken. Nog lang niet af, maar eigenlijk doet dat er niet eens toe. Soms zelfs wel handig. Kun je zonder gewetensbezwaren een gaatje boren voor een warmtelamp voor je kuikens. Ja, ik denk zelfs dat het zo beter bij ons past.

11 opmerkingen:

 1. heerlijke keuken en zo lekker ruim ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo, n ruime woonplek waar je lekker alles mag...........liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een keuken is toch om in te leven? Ziet er gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke en ruime keuken. Dat is mijn droom nog steeds. Een grote leefkeuken waarin echt geleefd kan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Da's geen keuken...... maar een balzaal ;-)
  Wat een heerlijkheid zo'n ruimte! Nu mag ik zelf ook niet klagen hoor. Als het moet hebben wij ook ruimte zat voor al die dingen. Er heeft tijden bij ons een houten treinbaan in gelegen, of playmobil kastelen. Maar die tijd hebben we inmiddels wel gehad. En oh ja, een wasrek zou er bij ons ook makkelijk inpassen, maar daar hebben we de zolder voor. Ook een luxe. Wij zijn ook erg blij met onze balzaal annex woonkeuken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow, mijn keukentje zou met gemak zo'n keer of 4 in jullie keuken passen, nu zijn we maar met zijn tweetjes dus echt een ramp is het niet dat hij zo klein is, alleen als ik plantjes wil voor zaaien en het geen mooi weer is dus buiten niet lekker om te rommelen of zelf jam en siroop wil maken zou een wat grotere keuken met grotere werkbladen wel lekker zijn, de was staat wegens ruimtegebrek gewoon in de woonkamer als hij niet buiten kan hangen, het ziet er in ieder geval heel gezellig uit bij jullie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke leef-plek is jullie keuken!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lol, jij met je landhuis ;) je hebt wel een berg ruimte met die aanbouw zeg! Die muren zie ik bij Marion van Anderson Cottage ook. Ik voorspel een ware trend! *naar bouwmarkt voor gipsplaten rent*
  Wat lijkt Madeliefje op je man. Logisch, maar toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldige keuken heb je! Gewoon zoals ie bedoeld is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijk ruime keuken, echt een woonkeuken. Leuk dat je dat liet zien (Lekker rommelig, net als bij mij ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk, zo'n keuken waarin geleefd mag worden. Bij ons is het ook geen ramp als de vensterbank vol komt te liggen met grond (zaaibakjestijd) en als dochterlief met vingerverfhand langs de gordijnen gaat...

  BeantwoordenVerwijderen