Pagina's

maandag 19 oktober 2015

Halverwege

Voor wie het wil weten, ik ben halverwege de berg met hout. Meer dan een week lang raakte ik geen stuk hout aan. Ik had een mega kou gevat in mijn holtes. Zodra mijn hoof maar een beetje naar voren kantelde leek mijn brein wel te ontploffen. Nu maar weer met frisse zin aan de stapel.

Voor wie ooit eens een reisje naar Zweden wil maken en dan vooral in Varmland wil vertoeven is het stadje Arvika echt een aanrader. Niet te groot en toch heb je er alles wat een stadsmens wenst, oude gebouwen en gelegen aan het wonderschone meer Glasfjorden. Leuk voor de kinderen is het stadspark met een  speeltuin, kinderboerderijtje en gratis openluchtmuseum. 
We komen hier ongeveer 1 keer in de week voor de boodschappen en bibliotheek en doen zodra het kan een rondje park met picknick. Altijd feest.
En nu een onsamenhangend einde . Er ligt weer een stapel met formulieren in het Zweeds die moeten worden ingevuld . Ze houden je hier wel bezig.

6 opmerkingen:

 1. Joepie, zweedse papieren! ;-) En geloof me, als eenmaal alles opgestuurd is, bel er zelf zeker zo nu en dan achter aan om te vragen hoe het gaat, want als ze iets missen zeggen ze rustig niks! Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verelend, dat je zo'n last had van je holtes, pijnlijk.
  Leuk, Arvika, daar zijn wij in 1987 geweest en in 1990 weer. Later nog wel vaker in Zweden geweest, maar niet meer in Arvika. Vorig jaar nog in Karlstad en omgeving geweest. Värmland is wel een van de mooiste streken, vind ik.
  Succes met de Zweedse papieren. En met al het hout!
  Groetjes, C.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige herfstkleuren zeg! Succes met de blaadjes en de houtjes. Maar straks zit je er vast lekker warm (en legaal ;)) bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja Arvika ken ik uit min jeugd van de vakanties met mijn ouders, leuk!
  Sterkte met je holtes niks zo pijnlijk als dat
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt om te onthouden! Doe je goed met dat hout!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. owwwh. au, oei, verschrikkelijk, die holtepijnen! Ja, dan kun je niet gaan hakken, nee, dus fijn dat je er nu weer vanaf bent.

  Succes met de papieren (papieren, papieren, ik moet meteen aan Otje denken. Ken je die? En dan aan dat computergebouw? Hij doet het niet, en meer van die ongein? ☺

  BeantwoordenVerwijderen