Pagina's

vrijdag 29 april 2016

Ut de knoop
Geduld, daar schreef ik de laatste keer over en dat ik dat niet heb. Soms heb je echter geen keus en moet je dingen de tijd geven om te bezinken en ut de knoop te geraken. Nu, bijna drie maanden later, na mijn laatste blogberichtje, is mijn brein aardig ut de knoop. Gelukkig maar, want al dat hersengekraak over hoe nu verder in Zweden, centjes, werk, huizen, school kinderen en weet ik veel wat, vroeg aardig wat energie. Het is leuk  en spannend om plannen te maken en het is geweldig dat we een kans hebben om zelf onze toekomst vorm te geven (zo ver dat kan in het leven), maar tjongejonge dat hersengekraak en gepraat.......  Vermoeiender dan een stal uitmesten, de groentetuin omspitten of 40 wilgen knotten. Doodmoe word ik van blablabla en kan er ook niet echt over schrijven. Het wordt weer hoog tijd voor mijn blogberichten en mijn doenerige leven. Lang genoeg gepraat, gediscussieerd, knopen doorgehakt. Het wordt weer tijd voor het normale leven. Worstjes grillen aan de waterkant. Al die andere 'onzin' heeft al lang genoeg geduurd (ik had al gewaarschuwd dat ik geen geduld heb). 

Hallo allemaal, als jullie er nog zijn, daar ben ik weer!

Helena

14 opmerkingen:

 1. Ha! Fijn dat je er weer bent! En kom maar op met die gegrilde worstjes, vuurtjes, geknotte wilgen en een moestuin? Heb je die ook in Zweden?
  Groet Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je weer uit de knoop bent
  En dat je weer terug bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, wat goed om je weer te lezen!! Enne...dat geduld.... ik snap je volkomen. Mijn hoofd moet ook zoveel geduld hebben. Is jullie huis al in de verkoop???? Dag, Carin (Madelief)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je er wee bent en dat je voor jezelf meer duidelijkheid hebt gekregen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We lezen terug met je mee !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je meer helderheid in je hoofd hebt!
  Blij dat je weer blogt..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Helena, leuk dat je er weer bent... bloggen helpt ook om helderheid in je hoofd te geven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat je er weer bent. Kom maar gauw met al die verhalen van de vuurtjes en de moestuin!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. He daar ben je weer. Lastig he... :-/
  Dingen Doen is veel leuker, maar argh, bureaucratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk. Ik kijk uit naar berichtjes over jullie leven daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn weer van je te horen, ik ben heel benieuwd hoe jullie leven is daar. (Wij zijn net terug van een weekje vakantie daar, maar er wonen is natuurlijk anders)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dat je weer terug bent! Ik lees met plezier weer mee over jullie Zweedse leven. Hopelijk was de knoop niet te dik en komt alles weer goed!
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik had in elk geval het geduld om op je te wachten, en geen zin om je blog uit mijn lijst te schrappen! En dat is maar goed ook he?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik had in elk geval het geduld om op je te wachten, en geen zin om je blog uit mijn lijst te schrappen! En dat is maar goed ook he?

  BeantwoordenVerwijderen