Pagina's

dinsdag 14 november 2017

RitmeHet viel vorige week nog niet mee om weer in het dagelijkse ritme te komen. We waren allemaal moe van de drukke heftige twee weken Nederland. Logisch.
School, sport, huishouden, allemaal van die zaken die anders vanzelf lijken te gaan slurpen nu alle energie op. Tel daarbij op een verkoudheid, de man die de hele week weg is en koning winter. Wat een feest. Gelukkig gaan zulke dagen gewoon weer voorbij en is er genoeg om blij mee te zij. De vrieskou die zorgt voor een mooi uitzicht. sochtens is het alsof we door een wit sprookje naar school lopen. Aan het einde van de middag als het vroeg donker wordt komt er een oneindig lijkende sterrenhemel tevoorschijn. Het is absoluut geen straf om met de kinderen naar de sporthal te lopen voor hun sportclubs.


Binnenkort komen de verjaardagen van de kinderen er weer aan, twee stuks in November. Oma E komt logeren. Ik ga nog 5 dagen naar Nederland en dan begint December al weer. Voorlopig nog geen rust, maar ik ben blij dat we een stukje ritme al weer te pakken hebben.

4 opmerkingen:

 1. Door dingen zoals school en sport kom je altijd weer snel in je dagelijks ritme.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks for all your efforts that you have put in this, It's very interesting Blog...
  I believe there are many who feel the same satisfaction as I read this article!
  I hope you will continue to have such articles to share with everyone!
  ตารางบอล

  BeantwoordenVerwijderen