Pagina's

zondag 31 december 2017

Van oud naar nieuw

Dit jaar vierden we de rustigste kerst ooit. Ik lag met de griep in bed en de rest van het gezin is (volgensmij) twee dagen in hun pyjama binnen gebleven. Dat kan ook weer worden doorgestreept voor dit jaar, kerst en de griep. Tot nu toe is de rest van de familie nog fris. Er is goede hoop dat onze berg vuurwerk vanavond afgestoken gaat worden en dat ene flesje champagne leeg komt. 
De man en ik maakte ook nog plannen voor volgend jaar voor de boerderij en het land. We zijn ook maar meteen begonnen met de uitvoer. Wachten is niet onze sterkste kant.

Tot slot wil ik jullie allemaal bedanken voor weer een jaar meelezen en meeleven. Het was nogal een roerig jaar en mijn hoofd stond niet altijd naar een stukje typen. Het doet mij echt veel dat niet iedereen is afgehaakt. Ik wens jullie een mooie avond en een gelukkig, gezond, fijn, liefdevol en mooi 2018 toe. Mocht het anders lopen, laten we eerlijk zijn, zo gaat dat in het leven, wens ik jullie veerkracht, doorzettingsvermogen en moed toe om er toch nog iets van te maken. Gott nytt år!

16 opmerkingen:

 1. Wij doen eerst 2018 nog....;-) Maar ook alle goeds gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, ha het gaat al snel máár jij gaat serieus rázend snel. Maak er een mooi 2018 van, benieuwd naar al jullie plannen.

  Veronique.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik wens jullie een mooi, liefdevol, schitterend en gezond 2018!! En ik kijk uit naar verdere blogposts over de plannen met de boerderij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor jou en je gezin ook een heel mooi 2018! En veel plezier vanavond ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spannend die plannen. Goede jaarwisseling en een mooi 2018.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie wens,dank je. Dat jullie plannen mogen uitkomen in 2018.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Getsie griep, dat vind ik al een niks maar dan ook nog eens tijdens vakantiedagen, bleh!. Maar inderdaad dat heb je ook weer gehad. Ik wens jullie al het goeds toe voor 2018 en een rustige jaarwisseling. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Altijd leuk om je te lezen! Hoop nog een poos van jullie avonturen te lezen, daar in het verre noorden! Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en voor 2018 alles wat je je wenst! Groet Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die plannen ben ik ook erg benieuwd naar :-) Ik wens jullie ook een mooi nieuw jaar toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah jah jullie hadden ook een roerig jaar, zelf ga ik 2018 ook weer van alles oppakken, wel niet zulke woeste plannen als jullie hoor, maar voor mij/ons woest genoeg :-)
  En weer meer bloggen ook.
  Beste wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Voor jullie ook de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik hoop wel dat het minder heftig is dan vorig jaar want dat was wel heftig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Leuk dat jullie meelezen. Ik hoorde via de tamtam dat het eten lekker en het uitzicht mooi wat met oud en nieuw. Jullie ook de beste wensen van ons allemaal.

   Verwijderen
 12. Even mooi jaar gewenst en succes met de plannen,leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ha, ben zo benieuwd hoe het met jullie plannen gaat. Maar het is heul stil hier. Alles wel oké hoop ik?

  BeantwoordenVerwijderen