Pagina's

woensdag 31 augustus 2011

Texel

Eigenlijk gaan wij in de zomervakantie nooit op vakantie. We vermaken ons altijd prima rondom huis en eerlijk gezegd heb ik het overal na een paar nachtjes wel gehad. Toch kreeg ik opeens de kriebels in het voorjaar en boekte voor in augustus 4 nachtjes in een Mobile Home op Texel.
O jee, het was opeens augustus en daar gingen we dan.


Verlaten stranden


Eindeloos wachten op de juiste golf

Eindeloos op zoek naar krabbetjes, kreeftjes en garnalen

Fietsen, heel veel fietsen


Ik was er en de vuurtoren ook

Wat is Texel zonder.....


Op de enige dag met zonneschijn was het strand opeens tjok vol in plaats van verlaten en leeg, vergat ik mijn camera mee te nemen, kleurden onze Hollandse huidjes rood in plaats van bruin en lieten we een fietsensleutel precies tussen de planken van de veranda vallen.


Texel was super, de kleine mensen wilden nog wel blijven. De grote mensen vonden het precies goed en propten de auto weer vol, inclusief kleine mensjes, zodat iedereen na anderhalf uur weer veilig thuis belande. En ze leefden nog lang en gelukkig.

4 opmerkingen:

 1. Texel is prachtig als er niet al te veel mensen zijn op het strand! Leuk om een foto van jou te zien :) Altijd benieuwd naar het gezicht van de blogger...

  Gelukkig zijn jullie weer lang & gelukkig thuis nu dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O oh, en de sleutel nog gevonden? Volgens mij ligt Texel tjokvol fiets-sleutels, die van mij verloor ik ooit op het strand. Fijn dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk joh, wij waren er pas in de buurt maar dan aan de andere kant: Hippolytushoef. De zee geeft rust, het was voor herhaling vatbaar.
  Leuke foto's hebben jullie gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OH Geweldig! Soms zijn een paar dagen ook precies lang genoeg he? Volgens mij een heerlijke plek... En wat bloeide de heide daar mooi zeg! :D

  BeantwoordenVerwijderen