Pagina's

zondag 26 februari 2012

Klusjes

De mannen zijn al de hele week buiten hard aan het werk. Heel wat boerenerven en singels in de buurt krijgen op dit moment een flinke snoeibeurt. We worden dus regelmatig gevraagd of we willen komen helpen en het hout mee willen nemen. We zitten er aankomende winter weer warmpjes bij.Ikzelf laat het hakken en hout sjouwen nog even voor wat het is en stort me op de dagelijkse klusjes binnen en buiten. Natuurlijk word ik vergezeld door kleine spruit die na negen maanden buik niet zomaar afscheid van me wil nemen (lees; alleen boven in haar bedje liggen terwijl de rest van de familie ergens anders bezig is).


Draagdoek, draagzak of gewoon op de arm, binnen of buiten. Het maakt mevrouw niets uit, als ze maar mee mag. Misschien is een buidel als een kangoeroe niet eens zo'n slecht idee.


 Het uitzicht, als ik naar beneden kijk, mag er ook zijn. Daar wil ik geen moment van missen.

7 opmerkingen:

 1. Stoer gezicht, hoor. Die houthakkende kleine mannen. En zo'n lieve kleine spruit, dat is inderdaad het mooiste uitzicht wat je kunt hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enorme heerlijkheid! En wat een alleraardigst gebreid mutsje..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En terecht, niks zo lekker als fysiek samen zijn. Jullie waren zo lang onderdeel van elkaars gevoelens en lichaam. Geniet er gewoon van voor je het weet hoor je de hele dag: selluf doen........

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helena, wil je me a.u.b. even mailen?

  BeantwoordenVerwijderen