Pagina's

woensdag 29 oktober 2014

Grootst

Vanochtend, op de ontbijttafel, vond ik dit speeltje van de man (geleend voor een dagje). Er schijnt 
nog een grotere versie te zijn. Even ter vergelijking, onze eigen kettingzaag heeft een blad dat de helft is van onderstaande zaag.
 Even proberen voordat we naar school gaan. Pfff zwaar!
 Toen ik terug kwam van school lag de eerste grote boom al in mootjes. Kan buurmanboer de berm weer lekker kort houden. Een bloemenberm (brandnetel) met een picknickboom, dat is toch ook niks, zeg nou zelf. De buurt ook weer blij.
De man weer blij met een dagje buitenspelen ipv als een kromme komkommer achter een beeldscherm te zitten. Ik zeg het je, echt mannen speelgoed (dames die ook zagen graag reageren).
 
De kippetjes blij met nieuw zaagsel voor hun hok.
en ik tenslotte ook maar blij omdat iedereen weer zo blij is.5 opmerkingen:

 1. Hier 'pochen' de houthakkers altijd over 'wie het grootste zaagblad heeft'. Ik zal ze de 'leenzaag' van jouw man laten zien, want die van hen valt daar bij in het niet;-)
  Neeee, mij niet gezien. Ik hou niet van speren werpen, boog schieten, of met motorzagen spelen. Wat mij betreft echt een mannen 'dingetje'...! Maar zo'n plak hout wil ik dan wel weer hebben!
  Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enorm ding! Wat mij betreft ook echt een mannending. Ik vind het wel een mooi gezicht en het ruikt ook lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha, ik dan weer wel, dat zagen. Maar niet te lang, anders trillen de wortelkanaalbehandelingen uit je mond. Bijvoorkeur hak ik met de botte bijl ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Opruimen die handel. Weg met de plantjes en de houtjes. Ordnung muss sein.
  Maar wel fijn voor de man, die zaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha wat een heerlijk blogje. Helaas hebben en kunnen wij geen houtkachel in dit huis, maar oh wat kijk ik daar naar uit voor een volgend stekje..
  Ik vind het altijd zo heerlijk ruiken, die omgezaagde bomen.. :-)

  BeantwoordenVerwijderen