Pagina's

zondag 21 juni 2015

Plannen maken

Nog twee weken en dan begint de schoolvakantie. Nog twee weken en dan proppen we onze camper weer vol en vertrekken we, net als afgelopen december en mei, weer naar Zweden. Dit keer niet alleen om vakantie te vieren, maar ook om een huis te zoeken. Niet alleen een huis, maar een nieuw  'thuis'. Twintig jaar geleden zeiden de man en ik al tegen elkaar dat we later in Zweden zouden gaan wonen. Toch had ik vorig jaar om deze tijd nooit kunnen bedenken dat het er echt van zou komen.  Een droom die uitkomt.
Nu vermaken we ons natuurlijk prima op ons huidige stekkie (wat voorlopig ook van ons blijft). We doen net of het al vakantie is.

15 opmerkingen:

 1. jee wat spannend, succes met de zoektocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend! Succes met de zoektocht naar een nieuw thuis! Mijn vriend en ik dromen er ook van om een (vakantie)huis in Zweden te hebben, maar het liefst zou ik me er vestigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldig!! succes en daar ga je toch zeker ook wel over bloggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En jullie kinderen? Vinden die het ook leuk? Lijkt me spannend! Ik hoop er nog veel over te lezen. Groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeeej! Strak plan. En heel veel succes met de zoektocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat gaaf!! En leuk spannend!
  Goed zeg, je dromen achterna gaan!
  En Zweden is zooo mooi! ♡♡♡ Al een idee welk gebied?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh wat spannend! En Zweden - ja dat begrijpen wij wel! (Wij gaan van de zomer ook weer daar heen)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf! Wij verhuizen over 6 dagen naar Zweden :-) Naar Dalarna. Hebben jullie al een plek in gedachten?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aha, jij vertrekt dus over een poosje ook al naar het Hoge Noorden... Ben benieuwd! Zeker voor kinderen moet het een heerlijk land zijn.

  Ik schreef al op valhalla's blog dat ik als kind altijd al in Asrid Lindgren's Bolderburen wilde wonen, omdat ze daar de hele tijd leuke dingen deden, zoals wilde aardbeitjes plukken, hutten bouwen, kreeften vangen, lammetjes de fles geven, zwemmen in een meer, peperkoeken bakken en hooigevechten houden... Die associatie zal ik altijd blijven houden met Zweden. Veel succes bij jullie avontuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldig dat jullie naar Zweden willen/gaan verhuizen. Bij ons al een aantal jaren een droom. Helaas nog niet de moed gehad om de droom om te zetten in een daad. Veel plezier in zweden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja, dat zat er een beetje aan te komen hé. Die Hollandse klei wordt te vol en te overwoekerd met allerhande 'afval'. Ik hoop dat jullie je plek in Zeden gaan vinden en wens jullie veel succes bij de zoektocht!
  Groet Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat fantastisch! Dit wakkert onze Zweden plannen ook weer heel erg aan.. ;-) Geniet ervan, en ik lees heel graag mee over jullie avontuur!

  BeantwoordenVerwijderen