Pagina's

donderdag 31 december 2015

2015-2016

Bijna is het zover, einde 2015. 2015 Een roerig jaar voor ons, op een leuke manier. We besloten in januari om in Zweden te gaan wonen, na een winterse kerstvakantie in Torsby. Het moest geen meerjarenplan worden en in de meivakantie trokken we weer met de camper naar Zweden om onze nieuwe plek te zoeken. Het gebied waar we graag wilden wonen vonden we, liefde op het eerste gezicht. Tijdens de zomervakantie in Juli vonden we zelfs een huurhuis. In augstus was het dan zo ver, de grote verhuizing. Niet letterlijk, want er ging maar een auto vol spul mee, maar figuurlijk was het de grote stap.

Nu , ongeveer 5 maanden later zijn we weer in Nederland om samen met familie kerst te vieren en het jaar uit te knallen met vrienden. Wat is het fijn om sommige mensen weer te zien en een knuffel te kunnen geven. 2016 zal als het goed is weer een bewogen jaar worden. Het huis in Nederland gaat in de verkoop, aan werk in Zweden wordt hard gewerkt en heel stiekum hopen we een eigen plekje te kunnen kopen. Hoe alles zal lopen, geen idee, maar ik kan niet wachten om er verslag van te doen.
Fijne jaarwisseling allemaal
en alle geluk toegewenst in 2016 .

11 opmerkingen:

 1. Vanuit Roemenië waar wij sinds juni dit jaar wonen een fijne jaarwisseling en dat al jullie dromen en wensen in 2016 in Zweden mogen uitkomen .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooi Zweeds nieuw jaar toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wens jullie een geweldig mooi 2016 in Zweden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wens jullie veel geluk ,gezondheid en veel liefde in 2016 en dat jullie dromen waar mogen komen!!
  Vond het erg leuk om jullie allemaal weer gezien te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaaa Dank je lynn. Als je haar maar goed zit toch ?😉

   Verwijderen
  2. Aaaa Dank je lynn. Als je haar maar goed zit toch ?😉

   Verwijderen
 5. Voorspoedig 2016 waarin jullie dromen uit mogen komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. We volgen jullie avonturen in zweden op de voet, ook in 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een heel goed en mooi nieuwjaar toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gott Nytt År! Wij wonen sinds 7,5 jaar in Zweden en zijn er nog steeds heel blij mee. Geen roze bril gebruiken, je best doen op de taal, inkomsten?, genieten! Laat maar horen als je vragen hebt. Groet, Ingrid (SE) uit de buurt van Göteborg.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inspiratie breng je. Als je wilt, moet je wagen....als je kunt moet je springen......Ik krijg ook zin in een sprong, alleen nog geen idee waarheen ;-), Ik wens jullie een vreugdevol jaar!!!
  Dag, MAdelief.

  BeantwoordenVerwijderen