Pagina's

woensdag 10 februari 2016

Warboel

Het is een beetje een warboel in mijn hoofd de laatste tjid. Er spelen op dit moment zoveel zaken die aardig wat hersengekraak verlangen. Leuke zaken, gelukkig. Nieuwe baan van de man in Zweden (jippie!), huis verkoop klaar maken in Nederland, bedenken hoe we dan in Zweden verder gaan, centjes tellen, heel vaak de centjes tellen, Zweeds praten, familie bezoek, Lief jarig, mijn eigen werk dat niet wil vlotten. Knoop, knoop.
Als mijn hersens dan danig in de knoop zitten moet ik gewoon even breien. Net als wandelen is breien voor mij het ultieme ontlaad momentje.
Zo gleed dus vorige week onderstaand vestje van de pennen. (pauw, pauw)
En ook mijn kleurige omslagdoek gemaakt met Zweedse wol schiet al aardig op. Leuk voor bij al mijn stemmige zwarte truien.
Langzamerhand raak ik weer een beetje uit de knoop. Sommige zaken hebben gewoon tijd nodig. Geduld noemen ze dat. Laat ik dat nou net niet geërfd hebben.  

13 opmerkingen:

 1. Sterkte met alle zaken en plannen, je breiwerk is in elk geval heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig vestje! Geduld, ai, daaraan kan ik je ook niet helpen, misschien wel met de zwaar suffe wetenschap dat alles altijd weer goed komt en dat alles gaat zoals het moet gaan. Maar daar heb je nu niks aan, zzzzucht... Lekker breien dan maar in de tussentijd! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Enne, geweldig dat je maan een baan in Zweden heeft gevonden, gefeliciteerd!

   Verwijderen
 3. oh en dan verhuizen naar Zweden wat spannend goed om dan je hoofd idd even leeg te maken. Mooi vestje succes met alle dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je man een baan gevonden heeft in Zweden!! :-D
  En wat een veranderingen dan zo allemaal bij elkaar, ik snap dat het een warboel is. Bij mij werkt haken ook goed in zo'n geval, of bakken :-) Even alles rustig op een rijtje krijgen.
  Succes met alles! :-)
  Oja en wat een snoes van een vestje!
  Groetjes Marike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. (het reactieformulier was gisteren weg ?!) gelukkig, daar is het weer =)

  ooooh, spannend ja! Wat GOED dat je man een baan heeft! Nu kan de kickstart aan! Hopelijk wordt jullie huis snel verkocht. En joh, je moet maar denken, als die stress weg is, gaat jouw werk ook van een leien dakje =) Bij mij staat het nu ook even behoorlijk stil, vanwege de verkoop van ons huis en al die plannen die ons hoofd malen en draaien en wentelen.... groets!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk vestje en omslag doek.
  Komt allemaal goed.
  De groetjes aan de kinderen en man lief.
  Groetjes Lynn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zeg: lekker naar buiten!! Wandelen, aanmaak houtjes hakken, een beschut plekje zoeken in het winterzonnetje en een geluks bakkie doen.
  Echt weer Hollands hoor een bakkie doen, hihihihihi.
  Het belangrijkste is dat jullie snel weer gezellig samen zijn!
  En de rest....ach meis dat komt goed. Neem de tijd!!!!!!
  Enne doet de is de ene creatieve knobbel het even niet, dan ontpoppen zich weer andere schone dingen. Zoals een mooie sjaal of een super vest, hihihihihi.
  Hou vol, het komt goed! & GENIET!!!! Groetjes vanuit het Zeeuwse!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Even wachten geeft het de tijd en laat het los! Dikke kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd nog met het kleintje! Hopelijk heeft ze een mooie verjaardag gehad. Wat heel erg gaaf al die dingen die er nu aankomen. Straks lekker met zijn vijven definitief in Sverige? Supert! :)
  Ik vind het zo leuk dat ze exact dertig jaar jonger is dan ik, dat Madeliefje. Zeg, ik ga je gauw dat ding opsturen.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kom per toeval op je blog. Ben zelf ook gek van Zweden en er al vaak geweest. Stoer dat jullie de moed hebben om er te gaan wonen. Zweden is prachtig. Ben jaloers. Zal je blog wat vaker gaan volgen. Ik hou zelf ook een blog bij: papillon60.blogspot.nl. Je bent welkom om deze te lezen. Groet, Conny.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoe gaat het Helena? Alles goed? Al een beetje voorjaar daar bij jullie? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoe gaat het Helena? Alles goed? Al een beetje voorjaar daar bij jullie? :)

  BeantwoordenVerwijderen