Pagina's

donderdag 13 oktober 2011

Stoelen met een verhaal

Hoewel ik van meubels met een natuurlijke uitstraling hou, kreeg ik zin in de de verfkwast. De kersenhouten eettafelstoelen en schommelstoel moesten er deze week aan geloven.


De stoelen kregen we jaren geleden van mijn schoonouders, die ze op hun beurt in hun verlovingstijd aanschaften. De tafel die bij de set hoort is jammergenoeg gesneuveld. Het onderstel ligt nog wel in de schuur en gaat ook zeker nog een plekje in ons huis krijgen. Het zijn maar spullen, maar toch heb ik wat  met oude meuk (sorry oma E) met een persoonlijk verhaal.


Of het echt de juiste kleur is , een kalkverf met de naam 'country green', weet ik nog niet, maar voorlopig ben ik heel tevree.

5 opmerkingen:

 1. Ik vind de kleur erg mooi hoor, ook wel heel natuurlijk. Ik denk dat dat ook heel mooi bij wit zou staan, of crèmewit. En als je het onderstel van de tafel nog hebt, is daar vaak wel weer iets van te maken met een andere plaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleur is erg mooi, net of het zo hoort. Schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf! Jij & de hormonen lekker aan de klus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is echt prachtig geworden. En wat is het bij jullie in de kamer mooi licht met die uitbouw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het mooi! En wat bijzonder om stoelen met zo'n geschiedenis te hebben. Dat is toch wel veel leuker dan een stel stoelen van de Ikea.

  BeantwoordenVerwijderen